Är det möjligt???

Det har varit en lustig vecka men en ännu märkligare kväll..
Vi väntade 86 ankomster i onsdags och på tisdagen bestämmde sig våran nyckelkorts dator att lägga av, jag ville bara gråta.
Idag var det en man som tappat sina brillor och ville låna mina när han skulle slå in sin pinkod.
Jag trodde att det var en äldre dam som kallade mig gullig, när det i själva verket var hennes namn.
En äldre dam kom plötsligt fram och frågade "vart ska dom skjuta raketer?" Vilka raketer frågade jag, "vart ska ni skjuta raketerna" vi har inga raketer svarade jag men varför sammlas alla här då? Det är levande lys aften ikväll med räker svarar jag.
En man köper sin 4'e öl och undrar vad det är som sker, politi är ju här. Dom sover här svarar jag. Ja men det är någonting som är på gång - Nej, dom övernattar bara här när dom har kontroll längs vägarna säger jag. Dom står på taket och spanar, det är någonting som sker här. Nej det tror jag inte svarade jag. Dom är på taket, det är någonting som är på gång annars skulle dom inte vara på taket.
Jeanette testade rysk viagra, vi tog en 5 min kaffepaus och var livrädda att någon skulle komma. Chefen ringde och jag fick ett skrattanfall precis när jag svarade.



Jag orkar knappt hålla ögonlocken öppna men det har varit en sån jäkla konstig dag så jag måste bara få vara lite för mig själv innan jag kan gå och lägga mig.
Imorgon åker jag å Jeanette till Oslo, såklart har vi inte bokat några biljetter och såklart är alla som finns kvar svin dyra. Jeanette ville så gärna köra men efter noga övervägande och slutsatsen av att hon har tappat bort sitt körkort och hennes bil är trasig bestämde vi oss för min bil.. Som inte vill starta men när den väl startar så går det bra. Det här kan bli spännande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0