Hej då Oslo!

Äntligen hemma efter en jäkla resa! Att ta sig ut från Oslo gick utan problem men när vi körde på E6 så lyckades vi på något vänster att hamna fel. Helt galet fel. Vi hamnade i Eidsvoll (?) och körde nästan 1h på en smal skogsväg med vacker utsikt. Vi hade försökt tankat efter vägen men det var ingen bensinmack som tog chip (min strip är ödelagd) och efter den där jäka skogsvägen fanns det inte en enda mack. Vi lyckades ta oss till Löten tror jag det hette och där hade dom äntligen en mack som vi kunde tanka åp, vi hade då 3l kvar i tanken och 20 mil hem!

Fredagen var meget speciell den å. Jag tycker inte om att köra i städer jag inte känner så gott och att köra i centrala Oslo utan skyltar är jäkligt nervpirrande för mig men vi tog oss fram tillslut! Vi parkerade utanför lägenheten då en kille i Securitas bil kommer fram och frågar om vi har kört från Sverige hit och om vi har giltiga papper för att köra i Norge. Jag frågade vad det var för papper och han sa att det har kommit en ny lag i Norge att man måste registrera sin bil för att få köra lovligt här. Jag fattade ingenting, tydligen skulle man få dom där papprerna i tullen när man körde över. Eftersom jag inte hade några papper så sa han att han var tvungen att ta bilen, då fick jag lite smått panik och sa till han att han inte kunde ta min bil bara så där. Han var ledsen och menade på att så var lagen men att det bara kostade 3000 för att få ut bilen igen. Haha så började jag grina lite åt honom och sa att an inte kunde ta bilen, hur skulle vi komma oss hem??? Varpå han säger att det bara var ett skämt. Fy fan, mina nerver var liksom redan på helspänn men jag måste ju erkänna att han spelade jäkligt bra han drog det kanske lite väl långt men så här i efterhand så var det faktiskt kul..

Ska berätta mer sedan om våran "birthday" crashers på lördagen men nu måste jag sova, jobbar 8-24 imorgon. Välkommen tillbaka liksom..

Ac/Dc nu!!

Wiihooo! Det har varit en jækla sjuk helg haha jag ska berætta allt nær jag kommer hem! Vi har sprættat en øl menn jag tror vi fortdarande ær lite fulla från gårdagen.. Nu ska vi snart bege oss och se Ac/Dc! Shit det blir en kul kvæll fast jag ær fortfarande rædd før att bli trampad på.. Jag saknar min kula oxå! :)

Lite skeptisk..

..men glad.

 

 

 


Är det möjligt???

Det har varit en lustig vecka men en ännu märkligare kväll..
Vi väntade 86 ankomster i onsdags och på tisdagen bestämmde sig våran nyckelkorts dator att lägga av, jag ville bara gråta.
Idag var det en man som tappat sina brillor och ville låna mina när han skulle slå in sin pinkod.
Jag trodde att det var en äldre dam som kallade mig gullig, när det i själva verket var hennes namn.
En äldre dam kom plötsligt fram och frågade "vart ska dom skjuta raketer?" Vilka raketer frågade jag, "vart ska ni skjuta raketerna" vi har inga raketer svarade jag men varför sammlas alla här då? Det är levande lys aften ikväll med räker svarar jag.
En man köper sin 4'e öl och undrar vad det är som sker, politi är ju här. Dom sover här svarar jag. Ja men det är någonting som är på gång - Nej, dom övernattar bara här när dom har kontroll längs vägarna säger jag. Dom står på taket och spanar, det är någonting som sker här. Nej det tror jag inte svarade jag. Dom är på taket, det är någonting som är på gång annars skulle dom inte vara på taket.
Jeanette testade rysk viagra, vi tog en 5 min kaffepaus och var livrädda att någon skulle komma. Chefen ringde och jag fick ett skrattanfall precis när jag svarade.



Jag orkar knappt hålla ögonlocken öppna men det har varit en sån jäkla konstig dag så jag måste bara få vara lite för mig själv innan jag kan gå och lägga mig.
Imorgon åker jag å Jeanette till Oslo, såklart har vi inte bokat några biljetter och såklart är alla som finns kvar svin dyra. Jeanette ville så gärna köra men efter noga övervägande och slutsatsen av att hon har tappat bort sitt körkort och hennes bil är trasig bestämde vi oss för min bil.. Som inte vill starta men när den väl startar så går det bra. Det här kan bli spännande!

Cykeltävling

Det blev inget badande i bassängen, det blev cykeltävling istället! Sanders första cykeltävling, det är absolut inte illa det!! Kallt och jävligt var det mina händer blev faktiskt riktigt blå. kul var det iaf. Dom minsta var mkt underhållande, en del gav allt de hade några tog allt med ro medan andra vinkade som drottningen när de rullade förbi haha.

 

Nu är jag trött och kall så det blir nog snart sängen för mig.


Bada!

Hemkommen från jobb och har lovat den sötaste pojken i världen ett dopp i bassengen! Hoppas det inte är så många gäster där bara!

Simma lungt..

Lgh i Oslo

I dag har jag faktiskt insett att jag kanske är lite väl naiv som tänker vänta med att söka ögh och jobb i augusti.. Jag slutar förmodligen att jobba här på fjellet den sista juli och har mina önskningar om en utlandsresa 1 vecka för att vila upp mig inför skolstarten :) Sen när jag kommit tillbaka börja leta lägenheter och gå på visning..Hmm känns liksom lite pressat..Därför har jag suttit på finn.no hela förmiddagen, kollat å sollat ringt några mailat några och sms'at några. Jag har upplevt ett problem och det är att ganska många har fasta visningar tex. onsdag mellan 18-19 och det är ju klart att lgh/rummet blir taget då, problemet är alltså att jag kan inte bara åka ner en vardagskväll för att se på ett rum/lgh 1 gång i veckan det blir för mkt styr.. Men jag ska iaf på 1 eller 3 visningar i helgen. Jag hoppas verkligen på 1 av de en mkt fin lgh delat med en annan person med en hyra på ca 4500. Kollade även upp csn idag och jag kan få ut bidrag på nästan 3000 kr! Ska se hur det är med lånekassan i Norge oxå och sedan välga den som jag får högst utbetalning från hehe.

Nu blir det sängen upp och jobba kl 8 imorgon, sedan väntar ett dubbelpass och Oslo på fredag ev. lördag, det blir rock´n roll. Bokstavligt talat ;)
Kanske drömmer jag om Afrika inatt? Vad ska ni drömma om?!

Fuck you I won´t do what you tell me..

..mother fucker. Ja men låten är faktiskt bra trots texten även att den på min spotify lista följs av simon & garfunkel haha.

Idag vaknade jag 06.25, lite brydd blev jag när jag slog på telefonen och tänkte att det var dags att kliva upp. I ren protest stannade jag kvar i sängen, det är ju ändå min lediga förmiddag.. Vid 9-tiden vaknade jag ett frenetsikt bankande på dörren men det var väntat och jag visste att det var ekonomi som kom och hämtade pengarna. Jag hade 70.000 i min 2 vakts kassa igår.

Nu funderar jag på att ringa på några lägenheter, vad tror ni om det? En 1á på trondheimsv. (grunerlökka) 23m2 och 5100 inkl. allt. Eller en takvånging vid Olaf Ryes plass delat med 2 andra tjejer, 5083 kr. Ska jag kanske dela en lgh med n manlig lärare och hund för 4000 kr? det finns liksom bara möjligheter :p

Kanske den här vackrringen vill komma å hälsa på mig då?

 

 

När jag var i Oslo sist så skulle jag möta upp Kristin för en fika, eftersom jag har pinsamt dåligt lokalsinne tog jag en bild från gule sidorna haha. Även att det bara var några minuter bort och även att jag bodde alldeles runt hörnet från henne!

 

 

Fina promenadskor :)

 

 

Jag saknar er!!!!


170 h

Jäklar vad trött jag är har jobbat 170h på typ 2 veckor, ganska normal månadstimmar eg men inte på 2 veckor!! Jobbar till fredag och sedan åker jag och Miss. J till Oslo hela helgen, på söndag är det AC/DC!!! Gleder meg massor ;)
Uppläringen går superbra, han är duktig Vidarr och det kommer gå kämpefint å jobba sammen med honom! Jaja det är inte mkt annat som har hänt, jag är fortfarande kär och galen!

BuHu

Jag är lite ledsen i ögat :(


Utmattad

Idag har jag haft uppläring från kl 9, det har gått veldi bra, flink gutt som lär sig fort det tycker vi om!
Fin-fint väder även idag dock lite mer moln, skulle så gärna vilja gå ut en sväng men jag har så förbaskat ont imagen så jag måste gå och lägga mig en sväng :/

Home alone :(

Det var verkligen en väldigt lyckad kväll! vi har haft så otroligt roligt skrattat och dansat hehe.. Imorron ska jag ha uppläring med en kille som heter Vidar som skall börja i receptionen. Hoppas han inte är skräckslagen efter kvällen bara men neej han verkade trivas väldigt bra :) Jag var snäll och bestämmde att vi skulle börja kl 9 istället för kl 8, det kan behövas. Inte speciellt bra att blanda öl, vin och en martini vettja men det är inte ofta jag är ute så jag tycker jag kan unna mig det! 500kr för en middag och 3 glas dricka är inte ovanligt här, kanske inte så dyrt förvisso men skillnaad i pris är det verkligen!

God natt då folkens hoppas ni har haft en lika fin kväll som jag har!

Dinnerparty :)

Nu ska jag bege mig till Tynset och möta upp resten av folket!1 det har varit en absolut fab dag i solen, det steker fortfarande men nu har lite solregn bestämmt sig för att falla men det är bara fint det!!

Är förmodligen lite överklädd ikväll, det är jag och Arta det men när tillfället ges så går jag all in, inte ofta man får anldedning att klä upp sig här.

Och när jag kommer hem väntar en överrasknig, love it!!

Det enda jag inte orkade fixa var håret men det faller ganska bra ändå så så får det bli minsann! Ha en fin kväll då!

Fabulösa skor!!

 

Fina smycken och fruktansvärsa naglar..

 


Sommar!

Hallå det är 20 grader ute, strålande sol och inga vindar!! Varför skulle jag vara inne å städa en sån här fin dag?? Nej, städa ska man göra på regniga dagar :)

Det blir kul ikväll vi blir nog lite mer än 10 st, bra personer det ska bli kul!!

Visste ni att en kyss säger mer än 1000 ord? :D

ååååååååååh SOPA!

Kommer ni ihåg den reklamen? Den körde vi gärnet på gatufesten förra året såklart med lite nya verb oxå, det tyckte vi var så kul :)

Idag så ska jag städa lägenheten, jag får ångest så fort jag öppnar dörren det liksom sticker i ögonen. Det ser verkligen helt förjävligt ut jag har inte orkat brytt mig ett jota.. jag brukat jag tänka ibland när jag har det stökigt och ska iväg på något - tänk om jag skulle göra illa mig nu och måste åka in till sjukhuset och någon måste komma i i min lgh för att  hämta något pt mig- hehe det brukar hjälpa mig att hålla det rent och fint! Men inte den här veckan.

Även att jag fick fin-fint besök igår och verkligen var tvungen att släppa in personen i fråga. Ångest! Jag tycker faktiskt att det är kul å städa, lyssna på städmusik å dona sedan när allt är klart så blir det en obligatorisk dusch och allt känns mkt bättre..
Men ja,ja det är bara att fortsätta, ikväll blir det avskedsmiddag för en ansatt här!




Så här kan det se ut när jag har "städat" hos mig hehe.


Thailand!

Det blev ett kort pass för mig idag, det liker vi!

Det jobbar en väldigt karsmatisk spanjor på hotellet som är sammen med en thailändsk dame, dom bygger för närvarande hus i thailand och kommer att flytta dit om några år med sina 4 barn. Det som är så bra är att han är väldigt känt i det området dom ska flytta till i Thailand och har erbjudit mig att köpa ett 2 våningshus i djungeln för 20´NOK. Tror ni jag är lite sugen?? Anledningen till att det ligger i djungeln är för att jag snackat om det så många gånger att jag vill ha ett hus avskilt mitt egna lilla paradis :) Jag överväger möjligheten starkt, det är iksom bara en engångsavgift! Skulle vara perfekt, så kan jag hyra ut det till en rimlig peng oxå!

Ska höra om mamma å pappa kanske vill investera i det med mig, eller är det någon annan som är sugen?

Snart ska jag åka karusell ;)

Men det här är bra fint det oxå!


Så är det.

Jag och "the best a man can get" Jeanette gjorde precis tynset med lite onödig shopping som vanligt.. Det var kul! Tycker att det är så segt att jobba eftermiddag, det finns ju många saker man kan göra men jag sitter bara å väntar på att jag ska iväg..

Nästa helg ska jag o Jeanette på Ac/Dc i Oslo blir nog en tur på melodi grand prix på frdag eller lördag oxå eftersom vi ändå är på plats! Hehe vi som sa förra året att vi skulle dit oxå råkar det vara nu när vi ska iväg. Vi hade ingen aning om varför alla hotell var så dyra och tänkta att det berodde på Ac/Dc dum som vi är.. Nu hoppas vi att vi får låna Per Mortens lgh på Grunerlökka, jag ska bearbeta han idag!


Jag saknar mitt långa hår.. Skaffa nytt??



Jag dör nästan när jag ser dig för du är så jäkla snygg!! Tänk det :)

Gratulerer med dagen..

..Norrmänen säger det till varandra på 17 maj, det låter ovant i mina öron. Även jag fick en gratulation igår  och den sög jag minsann åt mig, det är inte varje dag man får gratulationer!

Idag är det hemskt grått ute, jag ska gå en sväng till hotellet och sedan ska jag ned till Tynset för att fylla på skafferiet lite!

För en dag..

Fy fan vad trött jag är! Men jag kan inte gå och lägga mig på en gång när jag kommit hem från jobbet, känns lite meningslöst..
Tänk att jag har lyckats tagit mig igenom hela dagen utan att höra en enda bit på norges nationalsång, hur funkar det?? - Förutom från mig själv då :) Jag kan de två första raderna på sången för dom är med i en reklam på radion, chefen skrattade gott åt mig när jag plötsligt började sjunga på den, rätt efter I like big but´s översatt till svenska... Jag är kanske mest weird på jobbet men det bjuder jag på.

Och hemma njuter ni fortfarande av sommaren hoppas jag?? Här på fjellet sparar vi det bästa till sist så det så!

Den här bilden är så kul-ful på mig hehe visst ser jag ut som en liten dum seriefigur?!



Fin utsikt och ett huvud.. But why??

 

Natt da.


Välkommen Sverige!

Ikväll är det många som festar gärnet här i Norge för imorgon (idag) är det ju 17 maj! Varför har inte vi ett jäkla ståhej på våran dag?? Töntigt. Jag ska fira med att det är röd dag och jag jobbar dubbelpass vilket betyder 4 pass på en dag, me like :)

Idag kom det ett busslast med svenskar till hotellet, förutom dom så är det 1 norskt par som bor. Snakka om svensk invasjon men kul att dom gillar att fira 17 maj.. Det kom 50 st från Ånge/Sundsvall regionen och dom tyckte såklart att det var så kul att jag oxå kommer ifrån Ånge. Jobbigt tycker jag men dom är iaf väldigt trevliga tillskillnad från norska pensjonister/äldre som bara grinar hela tiden.

Nu ska jag sova jobb 8-24 imorgon, det blir en kul dag!!

Glad 17 maj på er alla norrbaggar ;)

2 h

Det blev en 2 h tur med doften av blöt asfalt och löv,sweet :) Solen svek mig dock riktigt rejält, den glimtade fram emellanåt men det var mest muligt men varmt! Nu är det bara mulet o kommer förmodligen börja regna vilket ögonblick som helst..

Börjar jobba kl 14 idag istället för 16 och det är bra för jag behöver timmarna, imorgon jobbar jag 8-24 så jag hinner bara komma hem och sova så blir det jobb igen.. Jag längtar tillbaka till Oslo.


Så här ser jag ut idag ungefär.


Hello Sunshine

Solen skiner faktiskt nu!! Eftersom jag satt framför datorn hela dagen igå så ska jag ut på en långprominad nu!! Kanske hälsa på kossorna? Kanske vandra  upp på klätten? En sak är säker, jag skulle haft nya vandringsdojjor av modell vattentäta.

see ya

Modelling

Herregud vad den här dagen har flugit förbi.. Jag har suttit framför datorn precis hela dagen med undantag en liten tynset tripp för inköp av morötter och margarin..Blir morotstuvning vettu :)

Men jag har gjort bra saker bla så har jag kikat på en enorm mängd med tutorials til 3d studio max + installerat v-ray för bättre textur och rendering dock har jag inte fått det att fungera ännu hehe.. Jag har gjort min allra första modell som fick bli ett glas med ett sugrör i, hyfsat nöjd är jag ändå även fast det mer ser ut som ett plastglas och trätexturen ska vi inte prata om! Det bästa är att det kan bara bli bättre.

Men jäklar vad jag måste se över mina inställningar kanske även senda in datorn för en riktig genomgång, det ska inte ta 30 min att rendera en bild liksom, inte en sån enkel modell (även att jag inte kan använda datorn under tiden)!! Köpte ju den här datorn i höstas för stor peng så att jag kunde ha den till just det här syftet..Hmpf.

 

Jag var ju tvungen att rendera 2 bilder eftersom sugröret hamnade "innuti" glaset på den första..

 


Dreams

Jsg har bestämt mig för att göra lite research idag! Har man drömmar så måste man följa dom annars är man feg och jag har några jäkligt bra idèr : )


Att förtära

Det tråkigaste med att äta är helt klart tuggandet av maten. Jag räknade igår och en normaltugga av en normal macka tar mig 44 tuggor innan allt är svalt. Är det normalt? Är det förklaringen på att jag alltid är klar sist? Är det normalt??
Därför fick det bli soppa idag, jag tycker jag har tuggat tillräckligt mkt den här veckan.

Någonting man oxå kan göra för att göra ätandet mer roligt är att till exempel dricka vattnet ur ett sugrör (eller valfri dryck) då blir det kul! Men man ska aldrig dricka medan man har mat i munnen det blir bara till en äcklig sörja och det tycker vi inte om. Det finns ett undantag dock om man är i ett sällskap som har bråttomt vidare så kanske man måste dricka samtidigt för att skynda på sväljningsprocessen men det får bara förekomma om det är någonting riktig viktigt man ska på.

Så nu vet ni det. Nu ska jag se på Family Guy- nu vet ni det med.. Behöver jag säga att jag önskar jag kan gå och lägga mig snart??


Trött Kisse

Ifag klev jag upp alldeles förtidigt allt för långt innan kl 6 för att hinna med tåget hem.. Så var det möte i lite mer än 3h. Jobbigt. Jag är hungrig och funderar på om jag ska laga pannkaka eller soppa eller inget alls, kanske bara gå och lägga mig? Hade vart toppen med lite finväder så "the best a man can get" tjejen och jag kan grilla imorron :)


Det är Robin Hood jag vill ha!

Jag blir i Oslo tills tidigt imorgon jag, trivs bra här :)
Ikväll ska jag på kino å se Robin Hood, det blir spännande!

Har sett lite på lgh på finn.no idag men fan så dyrt det ska vara då!! Hoppas fortfarande att jag kan få någon snäll pojke och bo med ;) Någon som vet??
Jag har för länge sedan kärat ned mig i Grunerlökka, då känns det liksom lite jobbigt att måsta bo någon annanstans.. Det finns en gata här som hade varit helt perfekt för mig, den heter SofienBergsgatan haha. Som hittat! Så kan jag glassa mig i Sofienbergsparken när det är fint väder, visst klingar det bra?


Norrmän

Det är lustigt hur mkt man kan sakna en person egentligen.. Jag kan liksom sakna en person som ligger några decimeter undan mig i sängen haha. Det är för långt bort helt enkelt.
Vädret i Oslo har plötsligt bestämt sig för att ändra sig till mulet og lite regn så så blev det med det fina sommarvädret.. Åker dock tillbaka till Fjället snart och där får jag vara redo för snö. Hmpf.

Idag har jag spist en bolle. Boll, Karbonade och Våffler är det ända dom äter här i Norge, vem går liksom in på 7 eleven eller dyl och köper en kall köttbit, typ en kall biff, bara norrmän. Dom är lite konstiga sådär tycker jag. Och alla matpakker, dom är galen i det, dom tar jamen med sig matpakke överallt och den består alltid av en bröskiva. Blä för det säger jag. Ska dom "ut på tur" så är det obligatoriskt med en kvikklunsj (typ som kexchoklad) annars får man gå längst bak i ledet å skämmas. Här ska jag bo?

 


Secrets

Jag blottar mig för er och delar med mig 10 saker ni inte visste om mig och förmodligen inte heller vill veta.


Efter en bowlinkväll "råkade" jag få med mig ett par bowlingskor hem som jag sedan gick med ute. Det tyckte jag var ascoolt

Jag har tatuerat in eyeliner på båda ögonen. Min enda tatuering

Jag har haft 4 piercingar. Öron inte inräknade

Jag har testat fransförlänging. Love it

Jag har mönsterskyddat en hylla av egen design

Jag käkar antidepressiva

Jag har otrolig lust att göra en dermal anchor

Jag har snusat i nästan 10 år fast jag tycker det er skikkelig styggt på tjejer. Cheeses

Jag har suttit en natt i fyllehäktet Lont time ago

Jag är skikkelig förälskad







Sommar?

Vaknade för nästan 2h sedan av att solen strålade in på mig och kände mig genast oförskämt pigg! Nu har jag ätit en alldeles för nyttig frukost och ska börja jobba lite med dom där förbaskade diplomen!
Här i Oslo är det redan en å annan plusgrad och det kommer bli upp mot 16 grader, strålande sol. Det gillar vi skarpt! Kanske blir en glass i solskenet med en fin pojke?! :)

mmm längtar tillbaka..








Oslo nästa!

Nu ska jag snart bege mig till Oslo och det tycker vi om :) Här snöar det för fullt men i Oslo är det en massa plusgrader, det tycker vi oxå om! Jag vet inte riktig vad jag ska göra i Oslo mer än slappa av och såklart jobba med lite diplomer och annat trams till hotellet.. Min dator är så jäkla stor att släpa på så jag kan ju alltid se efter en snygg datorväska..Eftersom jag inte har photoshop och andra nödvändiga program på mac'en som annars är kanonsmidig att ha med sig överallt!

Kikade förövrig genom en massa bilder som jag knäppt förra året och fann den här fina kyrkan, den låg längs vägen någonstan när jag körde till jutulheimen (kommer faktiskt inte ihåg om det hette så men det spelar ju ingen roll för ni vet ändå inte vart det är..) för min fösta ensamma tält-tur hehe..



Och här tältas det! Även att det blev kolsvart när jag väl fann en fin plats som jag ville tälta på..Jag som aldrig slagit upp ett tält förrut och även att det råkade vara storm den natten så mitt tält råkade blåsa ner på mig en gång haha. Det var mysigt men jag var liite rädd för björnar :P




Mer snö..

Cheeses! Det var 1 decimeter snö på min bil när jag klev upp idag, jag har varit en sväng på hotellet men jag tänker inte gå utanför dörren mer idag. Usch!Det värsta är att det bara snöar å snöar mer och mer. Vart ska det här sluta? Jag som har lämnat alla mina vinterkläder i Sverige..

Ge mig..




Mina sommar/höstvänner



Tråkigt på fjället

Alltså jag tror verkligen att jag är dömd till at ha tråkigt här.. Min Tv har tappat alla sina kanaler när jag för en gångs skull var lite sugen på att se på den. Jag har precis lagat "middag", jag har ingen frys här heller ingen ugn så jag improviserar lite. Köpte ett halvfärdigt rågbröd som man ska "baka" färdigt i ugnen det fina med brödet är att det har väldigt lång hållbarhet! Jag steker det med olja och kryddor i stekpannan och det bli så gott, idag toppade jag även med ett stektägg. Jag orkar faktiskt inte vara mer kreativ idag trots att mitt kylskåp nu är bjuder på kombinationer så som för bacon & champinjon sås, wook, tonfisksallad, bönröra i tortillabröd m.m. Men så länge magen är glad - är jag glad :)
Det får nog bli en till macka och så får jag väl damma fram mac'en och slå på en film helt enkelt.

Hade ju egentligen varit väldigt fint om jag kunde sova, sov bara 2 timmar inatt nämligen men ändå har jag varit överdrivet pigg på jobb..

Bjuder på en glad gubbe jag fotade på nyår hehe


Vit Snö

Stora snöflingor dalar ner i den kalla luften precis när jag bestämt mig för att gå ut på en långromenad, min vanliga otur, det blev allt för kallt åt mina små öron så jag vände på klacken efter en kort tur. Vad är meningen med mer snö nu?
Imorgon bär det av till sydligare breddgrader minsann! Åker till Oslo imorgon kväll och kommer tillbaka frdag morgon om allt går enligt planerna.. För övrigt är jag lite förargad över att jag inte får till installationen av office på min dator, jag måste ha de tills imorgon!! Jaja, jag ska jobba vidare på saken sedan lurer jag på att kanske ta ett dopp i bassengen? Det var flera månader sedan sist och nu är ju hotellet stängt så då får jag hela området för mig själv :) Skinnydipping? Nej da.




Jobb x jobb

Ska strax iväg på jobb, seegt men är så van att jobba lördagskvällar så det gör ingenting. Dock har vi bara lite drygt 40 gäster på hotellet så det känns som semester! Det kom ett klockrent gäng med gubbar å sjekkade in i går, dom bokstavligt talat fotograferade varje steg dom tog haha. De var klädda i 60-tals kostymer, tweed kepsar och fluga störtsköna män :)
Jobbar första vakt imorron 8 -16 sedan är det stängt fram till fredag!! jag kommer förhoppningsvis att resa en sväng till Oslo mån - ons tar med mig datan och gör färdigt en del andra jobb!

Min Bibel

Jag köpte ju en bibel för en tid tillbaka, den ligger här och kollar på mig, jag vill ta upp den tro mig det är bara det att den är så jäkla tjock. Jag törs liksom inte bläddra bland bladen för det finns allt för mkt information. Men den är vacker. Det är den här bibeln som kommer förändra mitt liv, kanske det är därför jag är så rädd att ta i den. Vad säger ni ska vi inte ta tag i det här idag innan det blir allt för fint väder för att sitta inne?



Vädret bedrar?

Jaha, vaknade till klarblå himmel kl. 08.01. Bra där! Men jag tror att den lurar mig solen, jag tror att det är kallt ute, igår dalade det ner några få snöflingor i smyg här. Men jag såg dom allt!!
Det är så jobbigt att klä på sig för att sedan komma ut och upptäcka att man har klädd sig för lite/mkt, jag antar att det är därför gradstokken finns. Jag har en jag med men den är inte fastmonterad!
Haha jag kikade nyss genom fönstret för att se hur världen ser ut egentligen och det blåser faktiskt inte! Däremot såg jag till min stora förvåning skelettet av en oöppnad lollipopp glass, jag måste ha glömt att äta upp den i vintras (jag har ingen frys).


Savalen by winter..






Natt da..

Jag har haft fin-fint besök, det var oväntat men mkt välkomnande måste jag säga!
Ska lägga mig och läsa i boken nu och sedan sova mkt gott :)

Natt da!



Savalen

Sitter här i min 35m2 lgh å chillar. Eller chillar var väl att ta i jag har det jäkligt tråkigt om jag ska vara helt ärlig och ärlighet gillar vi!
Jag har hadt nästan 3 fantastiska veckor i Sverige och helgen spenderades i Oslo med en mkt fin man, det gillar vi! Planen var egentligen att kika på lgh i Oslo igår men jag skippade det, känns lite för tidigt för att binda sig till ett boende nu. Plugget drar igång i Augusti och går allt som det ska så kommer jag att vara student i 3 (!) år men jag gleder mig massor till att komma vidare i livet, det ska bli kul med nya utmaningar och valet av skola känns helt rätt!
Ska även bli otroligt skönt att komma till en storstad efter hela 2 år på fjellet hehe.
Annars längtar jag till den kommande Ac/Dc konserten i Oslo sista maj och massvis till gatufesten som jag måste få ledigt till!
.
Gatufesten 09




RSS 2.0