Moving on..

Det blir inte så mkt skrivandes här när jag har så mkt annat som sker HELA TIDEN! I veckan har jag legat lite sjuk, tror mest att det beror på att jag överansträngt mig.. Förra veckan satt jag upp till typ 3 varje natt och klev upp vi 7 -8 varje morgon för jag hade så mkt å göra.. Första innleveringen är inlämnad til arkitektur visualiseringen, jag hade enoma problem med några inställningar så leverade in den för sent men hoppas att det går bra ändå :( Är en del grejer jag så klart hade kunnat förbättra men så är de väl alltid?!

Utan textur..mkt noise


materialtest


Färdig rendering


Och dett är bilden jag leverte (skulel bara levera 1 bild med människor i)


Imorgon blir det kanske en tur till Sverige för besiktning av bilen, om sommardäcken tar mig dit..  Annars väntar en lugn helg med era skolarbete :) 5 veckor kvar till Australien!

Andöya rakettskyttefelt

Sprint 1 på prosjektuppgiften som sträcker sig ända till sommaren leverades in i fredags. Jag hade alltså skola var dag förra veckan men hann med lite jobbing ändå :)
Dagarna går på rutin, skola, jobba, träna får bka in möten med mina vänner ukevis i förväg.. Idag fyller bror år och egentligen skulle jag inte ha kunnt träffa honom förään näst onsdag då jag är fri på kvällen men så var det så stilla på jobbet så jag fick gå hem! Blev middag på TGIF!

Jag var uppe på spinning idag tidlig (asset startar 06.30) missade bussen men hann promenera ned til träningscentret, så fantstiskt skönt väder ute nu! Helgen var relativt lugn, var ut på byn en tur torsdag och fredag,lördgen somnade jag visst kll 18 och sov hela natten hehe.


Annars jobbar jag mkt med Kvinner och IT gruppen som jag är ledare för på fritiden. Workshop med vinsmakningskurs och tapas är i box och det blir av den 24 november, sedan håller jag på arrangera ett nnat event som går av stapeln den 22... Jaja, tiden flyger iväg och det är bra! Beställde visum till Austrlien idag, 53 dagar kvar can't wait!!

Nu skall jag rendera färdig en modell jag jobbat på så blir det sängen sedan!

Så jäkla ful bild att jag må dela med den, idag tidlig..

Jag har lagat en fenomenal lasagne

Varit på haloweenfest..
...

...
Det har varit fint utanför mitt sovrumsfönster..

Och i Oslo..

Jag har fortfarande inte skaffat linser så jag nördar med briller på skolan..

RSS 2.0