Programmering

Mitt huvud är fortfarande fullt av koder ovh paranteser.  Jag har haft min första studiedag med programmering och det är faktiskt riktigt roligt när man börjar lära sig lite och se sambanden.

Det här slängde jag ihop nu, ni får kisa lite så ser ni vad som står..



Godnatt!

1 skoledag

Bah, jag är trött har suttit och pluggat i flera timmar nu.. Vi startade med datatekniken idag, det var mpnga nya begrepp men tro det eller ej så har jag faktiskt lärt mig en hel del! Skolsystemet och lärarna här är helt suveräna! Vi interagerad tillsammans på ett intranät till skolan där alla oppgaver och information om ämnena finns, det här är en miljö-vänlig skola så allt sker elektroniskt vilket jag älskar, jag är ju otroligt slarvig av mig!

Nu ska jag sova här ensammen i min lägenhet med endast madrassen som den enda befintliga pinal här (tack igen Sverre för lånet av den :) imorgon väntar en dag av införing i programmering, gleder mig!

En olycka kommer sällan ensam

Eller ja, tråkiga händelser då men det är kanske lika bra så blir man fort av med dom..

1.
Jag har ansökt om bidrag från Lånekassan i Norge eftersom dom har mkt bättre premisser än vad Csn har. Dock har jag ännu inte mottat några pengar och gick därför till Studieadministration på skolan för att fråga vad som stod på. Hon hade såklart ingen aning, men efter att ha forskat lite på nätet så visar det sig att jag har felaktigt personnummer, ett sk. D-nummer. Ett D-nummer får du om du tenderar att stanna i Norge ca 6 månader, vilket jag säkert sökte om eftersom jag hade tänk att stanna endast i 3 månader. Nu är ju situationen litt anledes då.. Så jag måste raskt försöka ordna ett nytt personnummer och hoppas på att det går igenom utan att jag måste utvandra från Sverige.

2.
Så var det det här med lägenheten då, för det första var den inte ordentligt ren när jag flyttade in, jag kunde som tur va flirta till mig 1000 kr i fråndrag på det. För det andra så hade dom inte målat den så som dom hintat om att de skulle. För det 3 så har jag inga vitvaror eller el.

3.
Jag skulle på date med min kille ikväll, middag och Kino men såklart ska det regna precis den dagen han ska cykla Birken så han kan inte komma förrän sent ikväll. Så stannar han säkert bara till imorgon oxå.

4.
Trodde att jag kunde få bo i den här lgh tills på onsdag men n visar det sig att jag var tvungen att flytta idag.

5.

Trodde jag hade 1 månads uppsägning av den lgh som jag flyttar in i, jag har TRE.


Men vet ni vad? Jag är inte den som grinar för det. Det ordnar sig alltid. Alltid.

Vimsig, jag ?

Saker jag har funnit den här veckan.
Mitt måttband som jag letat efter i 2 veckor dök upp rätt framför näsan på mig när jag öppnade garderoben i hallen.
Jag skulle ha den till att måtta lägenheten, men när jag inte fann den så fick jag glatt ta rutiga A4 ark att måtta med, det går precis lika bra. Det kanske till och med är roligare så!

Min söta rosa telefon som jag trodde blev stulen i oktober förra året dök plötsligt upp i fodret på en av mina favvo väskor. Där har den legat och gömt sig medan jag i tid och otid plockat upp andra saker som fallit ned i det facket. Dags att laga hålet kanske? Finns förresten en väldigt undehållande historia om hur det hålet uppstod men det tar vi en annan gång.

Mitt Visa kort som jag tappat på avslutningsfesten igår hittade jag i väskan som jag hade med mig i början på kvällen (jag och Helene gick hem och bytte väskan av diverse anledningar)

Laddaren till min Sony kamera har varit borta sedan i sommras tror jag. Imorgon skall jag gå och byta ut min Vivaz telefon som jag haft i 3 veckor, eftersom skalet glappar, gissa vilken laddare jag fann i esken till telefonen idag? Så nu undrar jag, vart är laddaren till telefonen då??

Helene visar sina skills :)




Min boendesituation

Kvällen igår blev meget strulig, jag och Stian gick från Fabriken (Avslutningsfesten) vid 12-snåret (mkt bra) nästan hemma upptäcker jag att både Visa kortet och min hemnyckel är borta så det var bara att traska tillbaka. Nyckeln fann jag som tur var dessvärre inte Visa kortet men jag kom hem och jag fick sova i "min" säng!

Tur var det att jag fann nyckeln för Mr. Punkt ringde mid vid 8 idag och berättade att ägarna av lgh skule komma vid 12 och packa ur den.. Tur att jag inte var så full igår, tur att jag aldrig är bakis, TUR att jag fann nycklarna igår! Det var bara att kliva upp och börja packa ihop mina saker, så kom dom såklart 1h för tidigt och gick hem vi fem snåret..

Jag trodde ju att jag skulle få ha den här lgh till på onsdag men nu visar det sig att jag måste ut till kl 15 imorgon... Då flyttar jag in i min lägenhet som inte har kyl, frys, diskmaskin, tvättmaskin, spis eller el. Så jag kommer att leva mkt primitivt med endast en madrass som sällskap, jag kommer dock att införskaffa mig en ficklampa! Detta gör jag såklart medvetet eftersom jag ska flytta sammen med några från klassen så snart vi hittar något fancy och jag gleder mig sykt mye!!!


Bland annant den här lilla smurfen kommer få njuta mitt sällskap!

Faddervecka avklarad!

Fy fan vad vi har varit full. Jag har druckit mer den här veckan än vad jag har gjort på hela året, det känns i kroppen vill jag lova!!!
Igår hade vi en grym avslutningsfest för hela NITH med grymt band och bra folk. På vägen hem var det mörkt och vått och jag bestämmde mig för att trampa ned i en vattnig grop vilket resulterade i ett blodslaget knä och blåmärken över hela kroppen.

Veckans skador.
Torsdag - Skavsår på hälen
Fredag - Krossade fotsulor och mörbultade tår
Söndag - Lider fortfarande av förgående dagars skador
Onsdag - Slog in "pek"tån i sänkanten = stukad tå
Torsdag - Diverse blåmärken på kroppen, från jag vet inte vad.
Fredag - Trasigt knä och ännu mera blåmärken
Idag- Plåstrar mina sår och blickar NYKTERT frammåt.

Ett fåtal bilder från veckan som gått..


Första dagen med IT- tröja på :)


Helene med världens kanske fulaste hund!!



Mitt onda knä


Stian och jag som världens bästa Superhjältar

Naiv var namnet

Mitt ögonmått kan dra åt pipsvängen, det kan även min planritning över lägenheten göra. Naiv var bara förnamnet när jag nu kan konstatera svart på vitt att det är helt omöjligt att möblera denna lägenhet så som mina önskningar vill. Skitlägenhet.

Idag låste jag för första gången upp min lägenhet och stonkade in en del av mina lådor å väskor. Konstaterade snabbt att lägenheten minsann inte var så stor som jag minns den och viktigast av allt, målaren har inte gjort sitt jobb. Jag skall inkalla honom på inspektion nu till veckan. Basta!

Jag vill minnas att jag hade med mig ett måttband hit till Oslo men jag kan för min värld inte finna igen det så jag måttade lägenheten med A4 papper (med rutnät på) det fungerar alla tiders det med!
Jag får bara göra det bästa av det här, fönsterkarmarna får vara gröna, jag får skippa matbordet och kanske göra ett stort kuddrum istället? :) Nu är jag ialla fall på plats och det är ingen som har sagt till mig att jag måste bo i den här lägenheten i 3 år, så det så.


Full fart

Helt slut! Det blev ett träningspass på Elexia, jag är taggad!! Idag har jag även använt mig av min kvinnliga list och traskat ned på kontoret till USBL för att hämta ut nyckeln till boden som hör till min nya lgh! Det var ju inte avtalt att jag skulle få den idag men eftersom min kontaktperson där var sjuk så vet ju inte de andra om det.. Dock så sa hon som gav mig nyckeln att jag skulle vara försiktig med vad jag ställer där pga den höga inbrottsnivån här i Oslo, så nu vågar jag ju ändå inte åka dit och ställa mina saker där haha. Iof kan jag tänka mig att det gäller materiella ting och kanske inte just flyttlådor, dom vet ju inte om dom är tomma eller ej..men jag tror jag avaktar lite ändå..

Jag har även varit på Expert och flirtat till mig en ny telefon eftersom skalet till min klickar lite grann, men det är ett störande moment! Så den skall jag hämta imorgon!

Nu ska jag ducha slänga i mig lite mat och besöka Kristin!

Nu kör vi..

Nu hoppas jag att det är färdigflängt ett tag framöver, Savalen - Ånge - Sundsvall - Ånge - Savalen - Oslo, ons-sön. Men det var fint och träffa alla igen :)

Igår var det första träffen med NITH jentene, kosekveld på kroa mkt trevligt! I min klass som är på ca 35-40 st (!) är vi, som jag vet, 3 st tjejer hehe. Det blir bra. Igår var det öl, pizza, quizz og moro! På Torsdag börjar fadderuken och inskrivningen på skolan, så nu kör vi bara!

Irriterande att min mäklare har blivit sjuk precis nu som jag vill ha nyckeln till boden så jag kan börja flytta mina grejer!!!
Får ta mig en tur till kontoret och se om någon annan kanske kan hjälpa mig.

Hemska dröm

Idag var jag uppe med tuppen! Jag har hunnit packa ut flytt lådorna ur bilen och stuvat om packningen lite. Ätit obligatorisk grötfukost med obligatorisk hallonsylt. Nu ska jag bege mig ned til DnB Nor för att försöka öppna det där jäkla kontot, om de tjatar om skattekortet blir jag galen, jag finner det inte!!!

Hade en sådan fruktansvärd dröm inatt. Jag försökte få tag i Mr. Punkt men han bara ignorerade mig hela tiden, stängde av telefonen, förbisåg mig och allt möjligt rart. Så var jag på hotellet och ville snacka med honom och då frågar Trond om jag kan jobba på lördag och det kan jag. Det innebär att ajg inte kan träffa Emma på Fredagen och det blev jag jätteledsen för haha. Weird!


Shopping..oops..

Jag strosade runt lite grann på staden idag och slank innom Din Sko's final sale.. Jag har vägrat gått in i skobutiker sedan jag kom hit och jag tänkte inte gå in den här gången heller, men det var som om någontin drog mig in dit.

Dom här var det så klart.. Jag har spanat på dom ända sedan dom först kom ut i butikerna och nu ville dom alltså följa med hem så då fick dom lov till det. Men hur kan man säga nej??



Jag råkade även gå innom H&M, som jag för övrigt tycker är en väldigt tråkig butik att gå i men jag lyckades ändå hamna i provrummet 2 ggr även där bestämmde sig några av klenoderna att följa med mig hem så då fick dom lov till det.

Jag har bestämmt mig för att byta klädstil skjönner ni! Stil över huvud taget, det har gått så långt att jag tom funderar på att klippa av mig håret.. Jag vill se ut som min ålder inte 10 år yngre, jag har ju även en äldre man som jag vill matcha, ser ju kanske lite konstigt ut om en 35 årig man är ute med en 14 årig tjej.. Vi ska vara glada att vi båda har 'unga' gener :)






Vad tror ni, är det keepers?

Smart tjej..

Jag skulle egentligen ha tränat igår, men eftersom mina ben fortfarande bestod av betong sedan lördagens pass så var det helt oaktuellt! Jag såg helt säkert ut som en krigsskadad där jag gick omkring på gatorna..
Men idag körde dom Elexia Power  kl.19.30 vilket jag kände mig manad att gå på och det gjorde jag oxå! .. Eller jag kom nästan till entrédörren när jag upptäckte att jag glömt träningsbrallorna hemma. Tänkte först att jag kunde köpa nya i deras shop, så pepp var jag, men så kom jag på att jag ska snart ut med 50papp så det får vara..

I blindo vandrade jag i all ilska därifrån tills jag inte längre visste var jag befann mig. Jag var fortfarande arg så jag traskade vidare och kom, hör och häpna, till en botanisk trädgård!!! Helt plötsligt var den bara där, liksom den hemliga trädgården! Alldeles överlycklig vandrade jag omkring där och kände mig som Alice i Underlandet genst på bättre humör. Det finns  en mening med allt.. Nu dricker jag rense-té och smaskar på en klementin medan ullsättet snällt hänger och fladdrar på balkongen utanför!

Vart tog min energi vägen?

Signerat kontraktet för lägenheten på USBL idag, trodde att allt var klappat och klart då.. Men ikke! Jag måtte öppna ett depositumkonto hos Dnb Norg samt betala en registreringsavgift för medlemsskap hos USBL. Något depositum konto blev inte öppnat idag trots att jag åkte 15 min med trikken bort i ingetland. Jäkla skattekort. Så det blir en full dag imorgon istället, konto + intervju på Grand och sedan hoppas jag att jag kan sätta mig i bilen och köra norrut..

Känner mig som ett åskmoln idag, vet inte varför.. Keep away!

Arkitektutbildning?

Ibland undrar jag om jag valt riktig utbildning, men så är det väl med alla?
När jag satt å plitade med planritningen över lägenheten min igår (i power point!) så försvann jag in i en annan värld. Jag tycker det är så fantastiskt kul att sitta framför datorn og skissa på olika lösningar flytta runt saker å ting, bygga upp allt från scratch in i minsta detalj, färgsätta välja material osv. Anledningen till att jag arbetade i Power Point igår är för att jag har inte Rhino på datorn och det har varit mitt "kreativa" program sedan jag var kanske 13 år.. Jag lagade korta stuntfilmer med säkert 100 bildrutet och en del spesialeffekter haha, jag undrar om det finns någon som behärskar (eller misshandlar) det programmet som mig.




Vad gäller 3d så har jag brukt Rhinoceros, det roligaste jag gjort där måste nog ha varit kökslösningar för ett företag i Umeå. Jag arbetade även där i från scratch, allt från "korgarna" i diskmaskinen till temperaturknapparna på spisen.


Det här får mig att fundera på om jag i själva verket skulle gå en arkitektutbildning istället. Samtidigt så kan jag ju det här och det är säkert därför jag tycker det är så kul. Nu ska jag lära mig 3d studio max, (som jag ser som en gud) kameraföring, skikkelig ljussättning och animasjon och jag kan tänka mig att jag kommer bli helt såld på det. Jag gleder mig!


Kontrakt

Kl 11.00 imorgon skall jag bege mig ned til USBL's kontor för att skriva under kontraktet på leligheten!
Jag ljög i förra inlägget för jag snakkade ju med damen över tlf, men inga faceialiska ordväxlingar har bytts. Jag längtar så tills jag kan börja flytta in, tiden går så snabbt..

Jag planerar att åka upp till Savalen på onsdagen för att sedan bege mig till Sverige på torsdagen för att packa ihop grejer till lägenheten. Förhoppningsvis en sväng till Sundsvall på fredagen för att hämta några småting jag glömt där. Sedan vill jag resa tillbaka till Savalen lördag kväll och tillbaka Oslo söndag kväll/måndag morgon. På måndag kväll är det nämligen tjejkväll med NITH och sedan börjar skolan på torsdagen. Vart tog tiden vägen???

Hoppas att lägenheten är inflyttningsklar på måndag/ tisdag så kanske Mr. Punkt kan komma ner och flytta med mig. (Förhoppningsvis hämta vaskemaskin, kyl å frys från anonnser på finn :)

Tystnad

Det är jobbigt att vara tyst en hel dag! Det tar faktiskt på krafterna mer än man kan tro, inte konstigt att det finns de som skaffar sig låtsaskompisar.. Jag har inte sagt ett ord på hela dagen. Eller ja, förutom en massa 'Aj' när jag rör mig.


Organisera Strukturera

Om en uke är det anordnat en jentekveld för alle jentene som skal begynne på skole og de som allerede går på NITH. (Jag må öva min norska skrift..) Det blir meget spännande!

Jai snakket med mäklaren ang min leilighet nå på morgonen å imorgen skal jeg over å signere kontrakten! Lurer på om ho syns jeg har mye krav? Jai sa til henne at de som må ordnes i leiligheten er fölgende, maling av alle veggene, golv-list kring dusjen, malling av vinduskarmer så spurte jeg henne ytterligere om en del praktiske ting utöver det.
Ska det vara så Ska det vara.

Tänkte träna på Elexia idag, men shit sån jäkla träningsverk jag har fortfarande, jag klarar knappt å bevega mig!! Men såg att de hade Zumba borta vid Ringnesparken, det låter mer lockande än ett styrkapass vill jag lova!! Det börjar kl. 18.00 och jag har ju ändå inget för mig idag så det torde passa alldeles utmärkt!

Min leilighet!

Jag har suttit å skissat lite på hur jag skulle villja ha det i min lgh (power point:) billigast möjligt men ändå med okej stil..
Här är resultatet!


Vet dock inte var pengarna ska komma från, jag vill ju gärna ha klart allt på en gång..
32000 - terminsavgift skola
21300 - depositum leilighet
5054 - möbler
2500 - krimskrams
5800 - Hyra
1500 - Mat

=  68154 - stipend kr. 3560 = 64594

...Kanske ska börja med depositum och terminsavgifte då :/




Så var det bara mig..

Helgen har varit fantastisk! Oslo har bjudit på strålande fint väder, idag har det nog varit upp mot 26 grader å knallblå himmel!

Fredagen kan sammanfattas med 1 ord - magisk. Lördagen startade fint med 2 träningspass, körde mitt första pass på Elexia, Elexia power (som pump hemma) och det känns fortfarande i kroppen, medan mannen avklarade en lyckad sykkeltur på nesten 3h! Etterpå satt vi oss på en uteservering, njöt en delikat luch, vin och det fina vädret. På kvällen var vi i ett bursdagssällskap för en vän av Mr. Punkt, mkt trevliga och roliga figurer där. Vi avklarade en 3 rättersmiddag med DET goda dessertvinet och avslutade kvällen med en liten barrunda på lökka!

Det är så bra att äntligen ha en kille som inte blir bakis och som kan stå opp i tid dagen etter! Vi var uppe vid 9 idag, spiste en stor god frokost och slappade av i leiligheten till lunchtid då vi begav oss till Sofienbergsparken och vidare till Daqota för lunch! Nå har han akkurat reist hem och jag vet inte vad jag ska finna på, vurderar att skriva en budget, eventuellt se på en film. Är trots allt lite sliten från gårdagen..Jag trenger virkelig en riktig viloperiod nu innan skolan drar igång om ca 2uker då det blir full fest var dag i vart fall 1 ukes tid.. det är med blandade känslor jag ser framemot skolsarten alltså.. Kan vi inte bara vandra i fjällen??




"Fast" i ullsängen..

Är jag galen??

Klev upp kl 7 idag tidlig, lagade till en brakfrukost och har bara softat loss lite! Fin start på dagen :)
Om 1 timme skall jag på Pump. Woho, mitt första grupp-pass på typ 2 år, det är helt galet!! Men som sagt, nu jäklar kör vi! Här ska trimams! Det första passet är alltid det jobbigaste när man har varit borta en längre tid men sedan är det bara att fortsätta!



Angående lägenheten på Schweigaardsgate så har jag bestämmt mig för att tacka ja. Jag snackade litt med Mr. Punkt, han är något svår den mannen han tror att jag ska träffa någon ny bara för att jag är i Oslo och det är ett sådant stort urval här.. Men va fan, har man bestämmt sig så har man det kan ingen andra ändra på. Jaja så är det bara, jag får ge honom ett par månader så får han se själv..

Nackdelen med lgh är att det inte inkluderar några vitvaror (väldigt vanligt här i Norge) så jag måste skaffa mig en spis, en tvättmaskin, frys och kyl. Men kikade lite på finn.no och en komfyr kan jag få för runt 400kr, vaskemaskin några 100-lappar ekstra så det ornar sig nog i slutänden!


Happy days!

Lite rött, lite svart :)

Eftersom jag har varit på strålande humör idag så har jag unnat mig underkläder från change och en röd sak till Mr. Punkt ;) samt en kycklingsallad och ett glas på Al Dente. Det förtjänar jag efter det här slitet!!






Visning nr. 3 och 4.

För en dag!
Dagen började med att jag verkligen inte orkade kliva upp ur sängen, jag har ju kutat runt på stan som en galning hela veckan så det var gött att bara ligga å slösurfa i sängen :)

Men så började telefonen att ringa! Först var det ex-chefen som behövde hjälp med något i receptionen, sedan ringde mannen spm leier ut 50-kvadratan vid holmenkollen och sa att den var min om jag ville men jag tackade nej, vill helst bo centralt ändå... Sedan ringde USBL angående den första leiligheten på 43m2 som jag sökte skriftligt (med lönespec, atest och diverse viktiga saker..) i tisdags. Hon ville att jag skulle komma på intervju på måndag, jag förklarade att det inte skulle gå eftersom jag var tvungen att ge beskjed om en annan lgh idag, varpå jag fick komma över med det samma för ett samtal som gick hur bra som helst! Jag är duktig på att spä på lite extra krydda.. Hon sa att lgh var min om jag ville.

Jag har sett på den och planlösningen är toppen massa bra förrådsutrymmen och en alldeles egen liten glasterass i sol-läge!!
Sedan ringde dom från Grand Hotell och ville att jag skulle komma på intervju den16'e, jag sa att jag helst ville komma så snart som mulig, så på onsdag kl 11 infinner jag mig på Grand för intervjue!!





Här vill jag bo :)



Haha tänk att dagen kan starta så dårligt men sluta så bra! Ikväll kommer även Mr. Punkt hit och vi ska diskutera lgh lite mer innan jag ger beskjed till USBL men jag har redan bestämmt mig för att jag vill ha den, nu får det vara färdigletat! Så ligger den på gångavstånd från centrum (slipper trikk,-Tbane og busskort) och till det priset så är det helt supert.

ELEXIA

Nu har jag varit och motionerat! Det skulle egentligen bli en lång springtur men det avslutade med en låång rask promenad, jag fick ett sånt jökla tryck i bröstet och mjälthugg på det.. Typisk det. Men smärtan i benen visar på bra motion ändå, det tycker vi om!! Var även inom Elexia och har nu ett medlemsskap där. Ooops? Fast jag ska ta över Mr. Punkts medlemsskap efterom han inte vill träna där? Det blir bra, jag börjar imorgon med Eventuellt Street dance kl. 10.30 och sedan blir det Zumba kl. 18.00 det gleder jag mig massvis till!! Nu kör vi!!

Sedan kommer Mr. Punkt på kvällen och det gleder jag mig oxå massor till, kanske han får sig en liten överraskning det var allt för länge sedan, det tycker han om!!!

Nu blir det en liten lunch, ducha och sedan vankas det visning av den lgh vi helst vill ha kl. 16.00!!







Visning nr. 2

Ikväll var jag och såg på en lgh på 35m2 som låg hyfsat centralt men det blir ingeniting av med den heller. Det var liksom ett stort rum och ett stort bad, jag vill gärna ha ett avskillt sovrum. Så vill jag få plats med garderobskåp och skrivbord och det var lite svårt där.
Jag fortsätter imorgon kväll, då skall jag se på en 39kvadratare nära St Hans Haugen, hyran ligger på 7000 inkl. el, varmt vann, spis å vaskemaskin tror jag och den har dessutom 2 rum! Frågan är bara hur planlösningen ser ut..

Köket ser helt ok ut ändå, jag vill verkligen ha en spis med 4 kokplattor, mkt viktigt.


Visning nr.1

Idag har jag varit på min första visning, en 1'a på 40m2 i Bryn ca 15 min utanför Oslo S. Den får tummen ned för planritningen från annonsen var missvisande ang sängplatsen. Vi fortsätter jakten, ikväll ska jag på en visning nära St. Hans haugen en leilighet på 35m2. Dock så blir hyran inkl ström och vann ca 8000,- tror kanske det blir en tusenlapp för mkt.. Tänkte ha lite hemma-Spa här nu och sedan bege mig till Grand Hotell för att flirta lite med personalen där :)


Tummen ned

Oslo City

Igår arbetade jag mitt sista pass på hotellet, dom lyckades t.o.m klämma ur mig en extra timme! Jag kom fram till Grunerlökka utan den minsta skada eller körförvirring det tackar jag min nya bästa vän Gps'n för :)
Jag pressade min bil några kilometer på E6'an - 150 km - har aldrig kört så fort någonsin men det var kul! Pärlan tyckte säkert att det var minst lika kul å visa vad den kan!!




Jag var en sväng på Clas Ohlson där jag träffat en ny vän - HP multi skrivare. Ja dom enda vännerna jag har drivs antingen av batterier eller strömkablar :P
Jag kom på nu att det hade varit ännu roligare om jag köpt den på Expert i Tynset, det är jag som försörjer dom där hehe..får åka dit och köpa bläckpatroner istället!

Nej om man skulle börja leva på studentbudget snart????

Lägenhetsjakten är igång och det finns en fin fin lägenhet som både jag och Mr. Punkt vill ha men då måste jag fylla i ett söknadschema och bifoga löneslipp å grejer, därav inköpet. Jag tror garanterat att den blir välbehövd i mina stuidier ändock och som alltid så är det skönt att inte vara beroende av andra!!


605

Sista natten i Appen 5 och min supersköna säng!!! Jag kom nyss hem från jobbet 8-24 pass och sista vakten går imorgon från 8-13 sedan ska jag packa resten av mina pinaler och våga mig söderut i landet! Jag är lite nervös över att köra i Oslo ensam men med min nya kompanjon GPS'n så ska jag nog klara mig finfint!

Nu måste jag sova, god natt 605, godnatt Savalen.






RSS 2.0