Hemma hos mig :)

Fortfarande sjuk och det suger. Imorgon tänkte jag gå in på Expert och ut med en HTC Desire HD, på kvällen komemr Silje-Vanilje hit och då ska vi se på vilket hotell vi vill bo på. Reser till Bali i sommar, gleder mig till tusen!!
Ungefär så här bor jag :)



Välkommen in..

La Stue..

I dörren rätt fram bor jag :)

Stökigt men fint kök :)

Vi har även ett badrum..kan vara bra ibland..

Breakup

Det är inte alltid man får det som man vill här i livet och det är inte alltid ting går som man planlagt. Jag är inte den personen som har ro i kroppen av att sitta å vänta på något som komma skall, nu har jag väntat länge och därför tar jag saken i mina egna händer. Från och med i dag är jag piller fri! 1 år med piller får hålla och jag tror det ska gå bra nu, vi får hoppas på det kanske mest för andras skull :)
Jag har övervägt det här ett tag och jag vet att det inte är helt riktig väg att gå men jag får lita på mig själv, vill man så kan man!

Tiden knatar på så fort här i Tigerstaden men jag stortrivs här, ska lägga upp några bilder på lgh någon dag när jag får tid så får ni se hur jag bor!!
...så ska jag väl någon dag få till att ändra layouten och designen på den här sidan oxå..en dag.
Tjingeling

Mini-semester

Jag har tagit mig en minisemester på 3 dagar upp till fjället där jag jobbade förut. Här bor jag på hotellet, äter god mat, badar i bassengen, jag har det gött! Hälsar även på min ryska tjejkompis som är här med en grupp turister, snart ska vi dricka lite baileys med is! På tisdag börjar skolan och på torsdag är första dagen på jobbet sedan julferien, kan inte säga att jag gläder mig.. Har vart gött å va fri men jag längtar tillbaka till skolan!
Dom här sötnosarna hälsade jag på i jul :)

RSS 2.0