Last night in Perth

Imorgon lamnar vi Australien :( Efter 3 veckor av sol og moro, vi gladjer oss inte till att komma tillbaka till sno och kyla men men san ar det.. Blir en hektiskt tisdag, vi landar kl 12 och flyget till London gar kl 18 sa jag skall skynda mig hem slanga ner lite varmare klader i resvaskan for att sa resa tillbaka till gardemoen och tillbringa en fantastisk vecka i England! Vi kommer sakna Australien och jag hoppas vi snart kan komma tilbaka.
Over and out for this time..

Vi har fullt upp!

Vi kom tillbaka til Perth igar, jag och Silje hade tankt oss en lugn hemma spa kvall i och med att det blev en del dricking de andra dagarna. Det andrades dock snabbt da Ollies bror hade fodelsedagsfest som vi fick bli med pa! Vi tog 'party' baten ut till en vingard for buffe och fri dricka och akte sedan in till city for party, kanonkvall! Vin-turen till Margarets river var helt topp, fredagen borjade vi med forsta vinsmaking kl 10 och vi var fardig vid 4 tiden, da hade vi hunnit med 7 vingardar ett ostsmakeri och en chokladfabrik!
Imorgon ser jag fram emot en dag pa stranden, sedan har vi middagsbjudning har hemma och pa tisdag eller onsdag skall jag och Silje kanske till Rotnesst Island och tillbringa en natt dar, det ar tydligvis en fantastisk fin o sa det bli nice!
Jag slanger opp nagra bilder sa ni far se hur kul vi har det :p
Roadtrip!
Strand stopp
The gang
The crib
Tur vi at en massa innan vinsmakingen startade...!
Har har det vart jul!
Vi at lunch pa en av vingardarna
Noen smakade pa detta, inte jag dock..
Tipsy..
Fodelsedags fest!

Woop woop!

Wiho! Vi lever og har det bra! Inatt var det den varsta thunder & lightening storm har men nar jag stod opp idag tidlig sa var solen framme och det var stralande varmt! Jag och Silje var pa Zoo idag och sag massa kula djur, sedan tog vi baten in till Perth City och gick pa en liten shopping tur, vi hann inte sa mkt eftersom affarerna stanger vid ca 17 tiden har.. Imorgon drar vi soderut pa en 2 dagars tur som kommer vara awzome! Vi skall overnatta pa en vingard och pa fredag skall vi besoka 7 vingardar, ett chokladsmakeri och en ost- grej! Vi kommer hem pa lordag och pa kvallen skall varan van Antohny ta oss med pa gayklubb.
Jag har nog bestamt mig for att inte stanna har trots allt, jag satsar pa att ta en tur till England istallet..Jag kommer nog inte ha tid till det annars eftersom skola och jobb drar igang och i mars sa skall jag till Paris. Sa har jag langtat och dra dit sa lange nu med!!
Peace.
Mitt nya hem kanske?!

1, 2 eller 3?

Hello folkens!
Tankte att ni kanske ville hjalpa mig med ett beslut.. Silje Vanilje reser hem fra Australia den 14 pga av jobb, jag hade tankt att andra min flygbiljett med men sa blev jag lite osikker.. det er ju ikke var dag man reser runt jordklotet..
Som jag ser det har jag 3 alternativ,
1. Stanna i Perth till den 23'e, ta in pa ett billigt Hostel og globetrotta runt i staden for mig sjalv.
2. Andra flybiljetten og rese hjem till Norge den 14, ta en snabb tur till England fra 16 - 23.
3. Reise hjem den 14 och bli hjemme.
Vilket alternativ skulle du velge?

Nytt ar nya muligheter

Sa var da nyttarsaften forbi och vi har vandrat in i 2012! Vi spenderade hela formiddagen pa stranden med bat, och leksaker efter den sa otroligt kul! Vi gick sedan ut pa Ginger en nattklubb som hade 90 tals tema, klubben var sa dar ingenting jag hade gatt tillbaka till men vi hade det kul i alla fall. Igar var en bra start pa det nya aret med strand tur pa morgonen och sedan at vi portugisisk kylling hyrde 2 filmer och slappade av i zacko sackarna till Oliver!
Idag lyser solen igen sa vi kommer nog spendera mest parten av dagen pa stranden, vi behover fa lite farg pa oss hehe.
Happy new year! Jag later bilderna tala for sig sjalv!

RSS 2.0