Oslo by night!

Jag har varit vaken sedan typ 7 imorse hade otroligt tråkigt men fick med mig en vän på Sats! Han hjälpte mig med styrketräning av armar och rygg det behövs kan jag säga!! Nu håller jag på å fixar mig, blir utgång ikväll med svenskar och norskar :)


Inspiration

Sjuka grejer, jag vill oxå!!





Källa

Tatura eyliner

Det här är mitt öga för kanske 4-5 år sedan..jeeezes tiden går fort.. Gjort på Belle Visage i Sundsvall, självklart var inte linjen lika skarp efter läningen och jag har varit väldigt nöjd men nu är den nästan helt borta så skulle vilja göra om det igen. Dock är såklart prisern i Oslo hutbara *suck*!
Bild tagen från Bellevisage.se



Torsdag

Känns som det var igår jag var på fotoshoot men det var det inte, det var på söndagen och jag har fått bilderna så jag tänkte visa upp några här:





Ja, jag har massa bilder det var verkligen kul å se resultatet är väldigt nöjd med bilderna! Nu ska jag snart iväg på jobb, jobar hela dagen och sedan ska jag bara slappa av..Var på spinning idag 06.30 och körde allt jag hade, låg på 180+ hel passet!! Det var nice!

Snöhetta

Måndag igen, som tur är väntar en relativt lugn vecka! Jobbar bara isdag och torsdag och är därmed ledig helgen, wihoo! Skall eventuell möta en gammal arbetskompis men de är alla planer jag har so far :)

Idag var vi på besök hos Snöhetta ett norsk arkiekt/design företag som bland annart designat Operahuset och Vm paviljonegen i Oslo men de har gjort många fantastiskt coola byggnader även utanför norge och norden. Grymt. De har en 3d printer som jag blev lite avundsjuk på, hade ju varit otroligt kul om skolan skulle investera i en sådan!!

Annars har jag skissat på en tjej lite nu på kvällen.. Är absolut inte ofta jag skissar nu mera och jag borde göra det oftare så jag blir mer skillad men det går i alla fall å se vad jag skissat så jag får nöja mig med det så länge..

Some girl..


Nej nu har klockan blivit allt för mycket allt för snabbt så nu ska jag leta fram sängen..Imorgon blir de storstädning och jobb!

Sliten.com

Det känns som jag fortfarande är full... Var ute med skolan igår, en fantastiskt lyckad kväll! Nu ska jag snart bege mig till jobbet och sedan blir det hem å jobba med innleveringarna!

Äntligen hemma!

Jag har varit på fart ända sedan kl 9 idag tidlig och kom nästan nyss hem! Hade ett otroligt givande möte med en bedrift som vi i KIT skall sammarbeta med! Jag fick till ett event hos dom med en workshop, tapas och vinsmaknig, det kostar oss ingenting! Sedan hade jag skola från 12 - 17 och efter det möte med studentrådet. När det var färdigt så tog jag bussen in till jobbet för personalmöte, där fick jag en flaska vin för mitt 14.000kr salg tidigare så det var kul!

Jag gjorde en tjänst till en vän till en vän idag och som tack fick jag 2 påsar med kläder (hon jobbar som inköpsansvarlig tror jag) det var i ala fall 6 kavajer/blazers, 1 trenchcoat, ett par coola skinbyxor, 3 toppar, en skjorta och lite assosiarer! Fantastisk nöjd är jag med det! Nu tror jag bara att jag må finna sängen, imorgon skall jag jobba och sedan blir det international suit up day på skolan..

God natt!

- 5 + 1 jacka

Har tappat bort endel ting i flytten bland annat 5 jackor, 4 par vinterskor och vantar halsdukar å dyl. massa vinter och höst-ting alltså..Så även om jag har dålig råd unnade jag mig en höstkappa härom dagen!

fin va?! :)

Vad är tid?

Tiden går så jäkla fort! I helgen var jag ute både fredag och lördag.. Var på ett MTV event på Stratos på fredagen med en vän från Grand Hotell, det var för-preview av det nya programmet Dextpedition. Vi var på VIP listan så jag hade sminkat mig och fixat håret innan jag gick på jobb på fredagen för att sedan byta om till känning och dra rätt till Eventet. Det var en bra kväll!

Jag och Kit

Mig på Stratos

På lördagen var jag bjuden på sommarfest hos en jobbkompis, hade sovit 3 timmar på natten och jobbat hela lördagen så det var ungefär samma visa där. Jobbade till 18 och skyndade mig hem för att duscha och byta om. Jag och chefen hamnade på Socialen, utgången startade märkligt men blev fort mkt bra!

Sommarfest

Chefen och jobbarkompis!


I mellantiden har jag bara jobbat med innleveringen som hade frist idag kl 09.00, jag satt uppe till 02.30 inatt. Idag har vi haft våran första föreläsning på nya kursen "Visualisering av arkitektur" och vi har den grymmaste läraren ever!

Resultatet

Inte helt färdig med texturen som ni ser..


Så har vi fått två nya innleveringar som skall vara färdig till veckan och jag jobbar sammanlagt 25h denna vecka, hade ett möte med KIT (Kvinner og IT) gängen i eftermiddag efter skolan, (jag är ledare för KIT), på onsdag morgon har jag möte med ett företag som jag hoppas vi kan samarbeta med sedan är det skola och personalmöte på jobben.. På söndag har jag so far inga planer. Det blir en häktisk vecka och jag är fortfarande inte helt frisk!

För övrigt så lagade ja god blomkål och spenatgratäng idag hehe


Vad gör ni egentligen??

Steve Jobs

Jag antar att de flesta har fått med sig att ett av vår tids geni har gått vidare endast 56 år gammal. Apples grundare, mannen bakom Ipad, Iphone, Machintosh och många andra teknikprylar har kämpat mot cancer sedan 2003, i augusti sa han upp sin position som VD för Apple.

Vila i fred.


Sneak peak..

Tack för att ni saknat mig! Jag har legat sjuk sedan i lördags, igår hörde jag min röst för första gång sedan lördagskvällen..det var betryggande.. Jag är bättre nu, lite småfebrig men annars på benen, har dock inte gjort något att vara sjuk eftersom jag fått gjort en hel del till innleveringen som skall in på måndag!
Här kommer en liten sneak peak:



kan ni gissa vad jag driver med? :)

Har suttit hemma hos bästa Stian och Helene, med Eliz och modellerat hela dagen, väldigt mysigt och vara bland folk igen! Så här kan det se ut när 4 nördar sammanstrålar..



Hoppas ni är friska och glada!


webdesigner

Jag har legat helt utslagen hela dagen det enda produktiva jag ar fått gjort är å leka lite webdesigner.. Jag hade tänkt starta på innleveringen men vet inte om det blir av..
I alla fall nice med lite förändring på sidan, eller vad tycker ni? :)

3d, Ps

Just nu leker jag lite i ps..


Blir inte mkt annat gjort idag eftersm jag är sjuk oc det regnar ute..

Sofietid

Jag sålde inte skor för 14.000 idag, idag var det lite slitsamt för jag har fått så ont i halse. Den obligatoriska höstförkylningen har nått mig med! :( Jaja, bara bli färdig med den. kväll sitter jag bara hemma med mig själv och har det egentligen helt topp! Mamma och pappa var förbi alldeles nyss och hade lite gotteri med sig tihi! Jag tycker synd om mig själv, jag har inte tid att vara sjuk och jag vill ju inte vara borta från träningen 1 vecka till!

Hej, jag är sjuk och har en dålig webbkamera!


RSS 2.0